Background Image

Vartalohoidot

Vartalohoidot


Vartalohoito on ihana hemmotteleva kokonaisuus, joka aloitetaan kuorimalla kuollut ihosolukko, jotta muut vaikuttavat ainesosat pääsevät paremmin imeytymään, tämän jälkeen koko vartalolle levitetään naamio ja tehdään kelmusta body wrap, asiakas saa lämpimän peiton päällensä ja saa nauttia päähieronnasta naamion vaikutuksen ajan, lopuksi voide hierotaan vartalolle. Ihana koko vartaloa hemmotteleva kokonaisuus!


Vartalohoitoihin käytetään laadukasta saksalaista Janssen Cosmetics –sarjaa, josta voidaan valita joko:


Meren hoitava voima


Täydellisessä WELLNESS Spa hoidossa merestä saatu voima hoitaa ihoa ja mieltä. Aineenvaihduntaa vauhdittavat levähoidot sekä hyvän olon tunne kulkevat käsi kädessä luoden upean Wellness Spa kokemuksen. ALGAE hoidossa merisuolakiteet kuorivat ihoa tasoittaen ihon pintaa samalla kun suolasta ja levästä saadut ainesosat edistävät ja stimuloivat aineenvaihduntaa. Vartalonaamiossa (body wrap) tehokas ja hoitava vihreä levä naamio kosteuttaa ja pehmittää ihoa sekä edistää ihon aineenvaihduntaa. Ihosta tulee hoidon jälkeen tasaisempi ja samettisen pehmeä.


Vastustamaton suklaahoito


Suklaahoidon kaikissa hoidon vaiheissa, kaakaon vastustamaton tuoksu on läsnä ja tuo mielihyvää ja antaa samalla ravintoa ihonhoitoon. Kaakao vaikuttaa piristysruiskun tavoin, sillä se antaa sinulle hyvänolon tunnetta, nostaen serotoniinin tasoa aivoissa. COCOA hoidossa kaakaopuunsiemen ja merisuolakiteet kuorivat tasoittaen ja puhdistaen ihoa. Vartalonaamiossa (body wrap) tehokas ja hoitava kaakaovoide palauttaa ihon elastisuuden, kosteuttaa ihoa ja aromina kaakao rentouttaa ja hemmottelee mieltä. Iho jää hoidon jälkeen miellyttävän pehmeäksi.


Täydellinen hemmotteluhoito!


Lxry vartalohoidossa kaiken tämän lisäksi hoitoon kuuluu kokovartalohieronta, tämä on erinomainen hemmottelulahja!

Screenshot