Background Image

Body Sugaring – sokerointi

Body Sugaring – sokerointi


Sokerointi on uudempi menetelmä poistaa ihokarvoja. Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. Tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho.


- Sokeri on 100 %:nen luonnontuote.

- Sokerin kehittelyssä ei ole käytetty eläinkokeita.

- Sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyttä karvaa, jopa alle 2 mm:n pituista karvaa.

- Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivätkä katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään.

- Sokeria käytetään ihonlämpöisenä, joten se ei polta ihoa.

- Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta. Tästä syystä sokerointi on miellyttävämpää, sillä se ei liimaudu ihoon ja siksi on hellävaraisempaa.

- Sokerointi on hygieenistä.

- Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon tehokkaammin kuin vahauksella.

- Huomioitavaa: ihoa ei saa kuoria päivää ennen sokerointihoitoa, hoitopäivänä eikä hoitoa seuraavana päivänä. Tällä vältämme sen, ettei iho rasitu liikaa hoidon aikana eikä herkkää ihoa ärsytetä hoidon jälkeisenä päivänä.

- Muista kosteuttaa ja kuoria ihoa säännöllisesti, näin estät tehokkaasti sisäänkasvaneet karvat!


Meiltä myös perinteinen vahaus! Lämmin vahaa käytetään säärille ja isoille alueille, kuuma vahaa erityisesti kasvoille. Vahaukseen pätevät samat hoito-ohjeet kuin sokerointiin.


Kotihoitoon voit hankkia PFB Vanish roll-on seerumin, joka rauhoittaa ärtynyttä ihoa, kuorii hellävaraisesti ihosolukkoa ja nostaa sisäänkasvaneet karvat ihon pinnalle. Se myös pehmentää paksuuntunutta ihoa ja poistaa näppyjä ja auttaa karvatupentulehduksien hoidossa. Sokeroinnin jälkeen tuotetta aletaan käyttää aikaisintaan seuraavana päivänä. Tuotetta voit käyttää kasvoille, kaulalle, kainaloille, bikinialueelle, rintaan, selkään, sääriin ja reisiin päivittäin karvanpoiston jälkeen.


Tuote ei sovellu aspiriini allergisille, sillä se sisältää salisyylihappoa joka kuorii ihoa, vähentää särkyä ja estää tulehduksia.


Saatavana 60 ml roll-on hintaan 18,90€


Pfb Roll-On

Screenshot