Background Image

Ripsipidennykset

Ripsipidennykset


Ripsienpidennykset helpottavat niin arkea kuin juhlaa! Oikein tehdyt ripsienpidennykset ovat turvalliset eivätkä vahingoita omia ripsiä. 


Klassiset ripsipidennykset tehdään yksittäisillä synteettisillä ripsikuiduilla, jotka liimataan asiakkaan omaan luonnolliseen ripsikarvaan. Kun ripset ovat yksittäin kiinnitetyt, ne pääsevät uusiutumaan oman luonnollisen kasvukierron mukaisesti. Tästä syystä ripsipidennyksiä tulee täydentää 2-4 viikon välein, joskus jopa harvemmin, korjausväli riippuu ihmisen yksilöllisestä ripsien irtoamisvauhdista. Ihmisen ripsikarvan elinikä on noin 60-90 päivää. Ripsipidennysten kesto riippuu myös paljon asiakkaan kasvojenhoitotottumuksista. Ripsien asennus on erittäin rentouttava ja kivuton toimenpide. Suurin osa asiakkaista nukahtaa toimenpiteen aikana.


Ammattitaitoinen ripsiteknikko valitsee jokaisen asiakkaan omien ripsien mukaan sopivan pituuden, paksuuden ja kaarevuuden, niin että oma ripsi ei vahingoitu. Asiakkaat, jotka käyttävät silmälaseja, suosittelen käyttämään max. 12mm pituutta. On hyvä myös muistaa että pidemmät, kaarevammat ja paksummat ripsienpidennykset vaativat aina lyhyemmän huoltovälin.


Uusien ripsipidennyksien asennus vie aikaa noin 2 tuntia, riippuen ripsien määrästä. Huollossa uusiin kasvaneisiin ripsiin asennetaan uudet ripsikuidut ja täytetään mahdollisesti irronneet kuidut. Luonnonripsiä on keskimäärin 50-150 per silmä (yksilöllistä).


Ripsien materiaali on korkealaatuista, ei allergisoivaa, synteettistä polyesterikuitua. Jokainen ripsi on kevyt ja kooltaan luonnollinen eli juuresta paksumpi ja kärjestä ohut. Synteettinen materiaali säilyttää hyvin muotonsa eikä aiheuta allergisia reaktioita.


Ripsienpidennykset aiheuttavat harvoin allergisia reaktioita, koska liimat ovat dermatologisesti testattuja. Allergiset reaktiot eivät ole ammattitaitoisen ripsiteknikon tai tuotteiden syy, joten emme voi ottaa vastuuta niistä. Allerginen reaktio syntyy yleensä 16-48h aikana.


Huomioitavaa ennen ripsienlaittoa:

-Tulethan pidennysten laittoon ilman silmämeikkiä. Huomioithan, ettet käytä vedenkestävää ripsiväriä laittopäivänä, sillä se joudutaan aina poistamaan öljypitoisella puhdistusaineella ja öljy vaikuttaa ripsien kestävyyteen heikentävästi.

-Täyden silmämeikin poistosta laskutetaan erikseen, ja se voi vaikuttaa liiman pysyvyyteen.

-Tule aina huoltoihin puhtailla silmillä.

-Mikäli käytät piilolinssejä, tulee ne poistaa silmistä ennen pidennysten laittoa.

-Ilmoitathan jos olet erittäin herkkäsilmäinen, silmäsi vuotavat helposti tai ihosi on erittäin herkkä.

Otathan yhteyttä jos sinulla tulee mitään kysyttävää, autan mielelläni!

KOTIHOITO-OHJEET

- Ripset putsataan ennen laittoa ja kastellaan heti laiton jälkeen, joten enää ei tarvitse varoa ripsien kastelua.

- Älä käy saunassa, kuumassa kylvyssä tai muutenkaan altista ripsiä kovalle kuumuudelle/höyrylle/hikoilulle 2 päivän aikana (48h).

- Pidä saunominen minimissä varoajan jälkeenkin.

- Puhdista silmät ja ripset öljyttömällä puhdistusaineella, suosittelen käyttämään ripsienpidennyksille tarkoitettua puhdistusvaahtoa. Puhtaat ripset pysyvät kauemmin, sillä lika ja meikki heikentävät liimasidosta. Myös omasta ihosta kertyy ripsiin talia, rasvaa ja meikinjäämiä jotka tulee puhdistaa hyvin pois. Meiltä voit ostaa ripsille tarkoitetun puhdistusvaahdon.

- Älä pelkää puhdistaa ripsiä! Ripsien puhdistaminen on erittäin tärkeää, jotta bakteerit eivät pääse kerääntymään ripsiin aiheuttaen silmätulehdusta.

- Älä käytä ripsiväriä, sillä se sisältää öljyä ja öljy liuottaa pidennysliiman. Myös ripsivärin poistaminen rasittaa pidennyksiä ja vaikuttaa näin kestoon.

- Ole varovainen myös kasvovoiteiden, puhdistusaineiden ja silmänympärysvoiteiden kanssa, varmista että niissä ei ole öljyä.

- Älä käytä ripsientaivuttajaa, sillä se murtaa liiman ja heikentää ripsien pysyvyyttä sekä se voi vahingoittaa omia ripsiä.

- Älä hiero ja hankaa ripsiä. Vatsallaan nukkuminen saattaa rasittaa ripsienpidennyksiä. 

- Huollata ripset säännöllisesti, keskimääräinen huoltoväli on 2-4 viikkoa, mutta se on yksilöllistä. Jos suurin osa ripsistä on lähtenyt tai huoltoväli venyy yli 4 viikon, tehdään ripset uusien hinnalla.

- Pidennykset tulee poistattaa ripsiteknikollasi sille tarkoitetulla, hellävaraisella poistoaineella. Ethän yritä itse poistaa ripsiä itse etteivät omat ripsesi vahingoitu, ripsien repiminen aiheuttaa omien ripsien katkeamista ja irtoamista.

- Pidennyksillä on viikon takuu jos kotihoito-ohjeita on noudatettu.

- Jos epäilet allergiaa, ota yhteyttä minuun.  


Screenshot