Background Image

Ripsipidennykset

Ripsipidennykset


Ripsienpidennykset helpottavat niin arkea kuin juhlaa! Oikein tehdyt ripsienpidennykset ovat turvalliset eivätkä vahingoita omia ripsiä. Jokaisessa huollossa ripsien mallia voidaan muokata, mutta dramaattisia muutoksia ei välttämättä yhdellä kerralla pystytä tekemään.


Klassiset ripsipidennykset tehdään yksittäisillä synteettisillä ripsikuiduilla, jotka liimataan asiakkaan omaan luonnolliseen ripsikarvaan. Kun ripset ovat yksittäin kiinnitetyt, ne pääsevät uusiutumaan oman luonnollisen kasvukierron mukaisesti. Tästä syystä ripsipidennyksiä tulee täydentää 2-4 viikon välein, joskus jopa harvemmin, korjausväli riippuu ihmisen yksilöllisestä ripsien irtoamisvauhdista. Ihmisen ripsikarvan elinikä on noin 60-90 päivää. Ripsipidennysten kesto riippuu myös paljon asiakkaan kasvojenhoitotottumuksista. Ripsien asennus on erittäin rentouttava ja kivuton toimenpide. Suurin osa asiakkaista nukahtaa toimenpiteen aikana.


Ammattitaitoinen ripsiteknikko valitsee jokaisen asiakkaan omien ripsien mukaan sopivan pituuden, paksuuden ja kaarevuuden, niin että oma ripsi ei vahingoitu. Asiakkaat, jotka käyttävät silmälaseja, suosittelen käyttämään max. 12mm pituutta. On hyvä myös muistaa että pidemmät, kaarevammat ja paksummat ripsienpidennykset vaativat aina lyhyemmän huoltovälin.


Uusien ripsipidennyksien asennus vie aikaa noin 2 tuntia, riippuen ripsien määrästä. Huollossa uusiin kasvaneisiin ripsiin asennetaan uudet ripsikuidut ja täytetään mahdollisesti irronneet kuidut. Luonnonripsiä on keskimäärin 50-150 per silmä (yksilöllistä).


Ripsien materiaali on korkealaatuista, ei allergisoivaa, synteettistä polyesterikuitua. Jokainen ripsi on kevyt ja kooltaan luonnollinen eli juuresta paksumpi ja kärjestä ohut. Synteettinen materiaali säilyttää hyvin muotonsa eikä aiheuta allergisia reaktioita.


Ripsienpidennykset aiheuttavat harvoin allergisia reaktioita, koska liimat ovat dermatologisesti testattuja. Allergiset reaktiot eivät ole ammattitaitoisen ripsiteknikon tai tuotteiden syy, joten emme voi ottaa vastuuta niistä. Allerginen reaktio syntyy yleensä 16-48h aikana, ja suosittelen ottamaan allergialääkkeen ja jos siitä ei ole apua, tulee pidennykset poistattaa liikkeessä.


Huomioitavaa ennen ripsienlaittoa:

- Tulethan pidennysten laittoon ilman silmämeikkiä, niin että se on poistettu vähintään 2 tuntia ennen laittoa öljyttömällä meikinpoistoaineella. Jos tämä ei ole mahdollista niin huomioithan, ettet käytä vedenkestävää ripsiväriä laittopäivänä, sillä se joudutaan aina poistamaan öljypitoisella puhdistusaineella ja öljy vaikuttaa ripsien kestävyyteen heikentävästi.

- Täyden silmämeikin poistosta laskutetaan erikseen, ja se voi vaikuttaa liiman pysyvyyteen.

- Tule aina huoltoihin puhtailla silmillä.

- Mikäli käytät piilolinssejä, tulee ne poistaa silmistä ennen pidennysten laittoa.

- Ilmoitathan jos olet erittäin herkkäsilmäinen, silmäsi vuotavat helposti tai ihosi on erittäin herkkä.

Ripsienpidennyksille annetaan yhden viikon takuu, jos kotihoito-ohjeita on noudatettu.

Otathan yhteyttä jos sinulla tulee mitään kysyttävää, autan mielelläni!


LATAA KOTIHOITO-OHJEET TÄSTÄ

Screenshot