Background Image

Microblading

Microblading - Kulmamuotoilu


MIKSI VALITA MICROBLADING?

Suurimmalla osalla meistä ei ole luonnostaan tuuheita ja paksuja kulmakarvoja. Toinen tärkeä syy miksi asiakkaat valitsevat microbladingin on se, että tämä tekee heidän elämästään helpompaa. Sinun ei tarvitse enää käyttää aikaa kulmien meikkaamiseen ja ne näyttävät hyvältä olipa sääolosuhteet millaiset hyvänsä.


Päällimmäinen syy miksi asiakkaat valitsevat microbladingin on se, että he haluavat täydellisesti muotoillut kulmat. SharpBrows työkalulla mittaamme täydellisen muotoiset ja kokoiset kulmat juuri oikeaan kohtaan sinun kasvonpiirteitäsi ajatellen. Microblading kulmat tekevät kulmistasi viehättävät ja saavat koko olemuksen kulmien alueelta muuttumaan. Tämä saavutetaan piirtämällä erittäin tarkkoja ja ohuita viivoja, jotka tuovat kulmasi esiin luonnollisesti.


Microblade kulmat ovat selkeästi terveellisempiä kuin pysyvästi tatuoidut kulmat. Microbladingissa käytettävät pigmentit ovat 100% luonnollisia eikä ne sisällä raskaita metalleja. Lisäksi iho ei vahingoitu, koska väri laitetaan vain ihon pintakerrokseen, eikä syvälle ihoon. Allergiaa esiintyy erittäin harvoin (toki sekin voi olla mahdollista), sillä pigmentit ovat luonnollisia värejä.

MITÄ MICROBLADING TARKALLEEN ON?

Microblading on kulmamuotoilua, joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat. Pigmentit, joita käytämme ovat 100 % luonnollisia eivätkä ne ole haitallisia iholle. Kaiken kaikkiaan toimenpide on hieman kuten tatuoiminen, mutta siinä on hyvin suuria eroja pysyvään pigmentointiin verrattuna, nimittäin microblade -tekniikalla oikein tehdyt kulmat haalistuvat, sillä sitä ei tehdä niin syvälle kuin tatuointi.

Hintaan sisältyy aina touchup, joka tehdään 4-6 viikon kuluttua ensimmäisestä toimenpiteestä. Todellinen tulos saavutetaan vasta vahvistuksen jälkeen. Jos microblading tulosta haluaa ylläpitää, täytyy kulmiin tehdä uusi touchup n. 10-12kk jälkeen ensilaitosta. Suosittelen ottamaan n. 10kk jälkeen yhteyttä kulmien uusimisen vuoksi, jotta saamme ehostettua kulmiasi edelleen. Kulmat hiljalleen haalenevat ja kuluvat pois jos vahvistusta ei tehdä. Kulmien pysyvyys riippuu asiakkaan ihotyypistä ja siitä kuinka hyvin asiakas hoitaa microblade kulmiaan.


  • MITÄ SHADING ON? 

BrowShading on microbladingin yhteydessä tehtävä varjostustekniikka, jossa pigmenttiä laitetaan ihoon microblading viiltojen/karvojen lomaan. BrowShading tekniikalla voidaan:

* tehdä vielä näyttävämpi, tummempi ja meikatumman näköinen kulma

* peittää vanhaa kestopigmentointia, jos pelkkä microblading ei sitä peitä 

ONKO ALKUPERÄINEN TOIMENPIDE KIVULIAS?

Toimenpide voi olla kivulias, mutta se riippuu pitkälti ihosi kivunsietokyvystä ja ihotyypistäsi. Erityisherkälle iholle toimenpide sattuu hiukan enemmän kuin normaalille iholle. Joka tapauksessa kipu joka microbladingista aiheutuu, on hyvin pientä ja lisäksi käytämme aineita, jotka lievittävät kipua.

MITEN MINUN PITÄISI VALMISTAUTUA TOIMENPITEESEEN?

Asiakkaan ei tarvitse valmistautua toimenpiteeseen erikoisemmin, muutama asia on jotka tulee huomioida ennen microbladingia, näistä voit lukea kohdasta ”Asiakasohjeet ennen microbladingia”.

KUINKA KAUAN TOIMENPIDE KESTÄÄ?

Microblading toimenpide voi kestää jopa 2-2,5h, jos se on sinun ensimmäinen kertasi toimenpiteessä. Varaamme aikaa hyvin, koska emme halua kiirehtiä, vaan haluamme tehdä sinun kulmillesi täydellistä ammattimaista jälkeä. Tämä kaksi tuntia pitää sisällään valmistelun, kulmien muotoilun ja microblade -toimenpiteen.

MITÄ MINUN TÄYTYY TEHDÄ TOIMENPITEEN JÄLKEEN?

Ei mitään sen kummempaa. :) Sinun täytyy tietenkin muistaa pitää iho ja kulmat puhtaina, lisätä niihin hoitovoidetta ja välttää aurinkoa sekä uima-altaita, saunaa ja raskasta hikoilua parantumisen ajan. Voit lukea tarkemmat ohjeet kohdasta ”Microblading kotihoito-ohjeet”.

KUINKA KAUAN KESTÄÄ, ETTÄ IHONI ON TÄYSIN PARANTUNUT?

Yleensä viikosta kymmeneen päivään. Pienet palaset, jotka koostuvat kuolleesta ihosta, verestä ja pigmentistä, irtoavat tässä ajassa. Noin kuukaudessa pigmentti on täysin asettunut ja kuukauden jälkeen tehdään touchup, jossa väriä lisätään kohtiin, joista sitä on lähtenyt liikaa. Käsittelyn hinta sisältää aina myös ensimmäisen touchupin.

KUULLOSTAA VAKUUTTAVALTA, KUITENKIN HALUAN TIETÄÄ TÄSMÄLLEEN, MITÄ IHOLLENI TAPAHTUU TOIMENPITEEN AIKANA?

Toimenpiteeseen liittyy seuraavat asiat: muotoilu, itse toimenpide ja jälkihoito. Muotoilun aikana käytämmä Branko Babicin suunnittelemia erikoistyökaluja, jolla mittaamme sinulle täydellisen symmetriset kulmat kasvojen muotojesi mukaan. Piirrämme kulmakynällä uusien kulmiesi ääriviivat ja kun olet nähnyt ja hyväksynyt ne, täytämme ääriviivojen sisältä alueen pigmentillä, joka sopii ihon ja hiustesi väriin parhaiten. Ääriviivoja emme tee pigmentillä. Ne pyyhitään kokonaan pois, jotta kulmista saadaan mahdollisimman luonnollisen näköiset.

Bladingin aikana me käytämme erikoisteriä jotka koostuvat 11-14 pienen pienestä terästä, jotka viiltävät ihon pintakerroksen ja työntävät pigmentin sinne.

VOIKO JOTAIN KAMALAA TAPAHTUA MINULLE TOIMENPITEEN JÄLKEEN?

Ei kun noudatat hoito-ohjeita. :) Kaikista tärkein asia on pitää ihosi kuivana ja puhtaana. Tämä meinaa sitä, että et saa uida uima-altaassa, käyttää saunaa tai hikoilla voimakkaasti parantumisen ajan. Solarium on ehdoton ei seuraavan 72 tunnin aikana. Äläkä myöskään koskettele kulmiasi. Iho voi alkaa hiukan kutiamaan ja siitä voi irtoilla pieniä kuolleita ihonpalasia, mutta älä siitäkään huolimatta rapsuttele kulmiasi. Älä käytä myöskään voimakaita anti-aging voiteita kulmien alueella.

MINKÄLAISIA VÄREJÄ MICROBLADINGISSA KÄYTETÄÄN?

Käytämme korkealaatuisia PhiBrows pigmenttejä. Nämä pigmentit eivät sisällä mitään metalleja ja ovat 100 % luonnollisia. Tämä on myös yksi syy siihen, miksi väri katoaa kulmistasi. Jos käytetään pigmenttejä jotka eivät ole korkealaatuisia tai ne sisältävät joitain metalleja; voi tulla ihottumaa, värit voivat muuttua pinkiksi tai sinertäviksi jopa oransseiksi ja ne voivat aiheuttaa pahaa ärsytystä iholle. PhiBrows pigmentit ovat vegaanisia, ne ei sisällä raskasmetalleja eikä nikkeliä, ne ovat turvallisia ja sertifioituja.


ASIAKASOHJEET ENNEN MICROBLADINGIA

1. VALMISTAUDU PIENEEN PUNOITUKSEEN

On erittäin harvinaista, että erittäin kovaa punoitusta esiintyy kulmissasi microbladingin jälkeen. Mutta kannattaa varautua pieneen punoitukseen, sitä esiintyy lähes kaikilla asiakkailla. Erilaiset ihotyypit reagoivat erilailla toimenpiteeseen, joten pidä se mielessä kun teet suunnitelmia seuraaville tunneille microbladingin jälkeen. Todennäköisesti voit jatkaa vaikka töitäsi toimenpiteen jälkeen mutta herkkäihoisilla punoitus voi olla voimakkaampaa ja pientä turvotusta voi esiintyä.

2. TULE TOIMENPITEESEEN KEVYELLÄ MEIKILLÄ

Pyydän ettet käyttäisi raskasta meikkiä samana päivänä kun toimenpide on. Tämä ei tarkoita, ettetkö saisi laittaa meikkiä lainkaan. Normaali päivittäinen kevyt meikki on ok, mutta suosittelen kuitenkin, ettet laittaisi kulmiisi meikkiä, mutta jos haluat näyttää kuinka normaalisti meikkaat kulmasi, voit laittaa kulmiin meikkiä, kunhan se ei olisi vedenkestävää.

3. OLE VAROVAINEN SEURAAVIEN LÄÄKKEIDEN KANSSA

On muutamia lääkkeitä, joiden käyttöä ei suositella 48 tuntiin ennen toimenpidettä. Tällaisia lääkkeitä ovat aspiriini, ibuprofeiini ja muut kipulääkkeet (parasetamol on ok). Suosittelen välttämään lääkkeitä, joilla on voimakas vaikutus kehoosi. Verenohennuslääkkeitä ei tule ottaa 48 tuntia ennen toimenpidettä.

Myös Omega 3-tuotteiden käytön lopettaminen 7-14 vrk ennen toimenpidettä on suositeltavaa. Antibioottikuurin jälkeen olisi hyvä pitää 2 viikon tauko ennen microblading käsittelyä. Älä laita pintapuudutetta iholle ennen käsittelyä!

4. ÄLÄ KÄYTÄ ALKOHOLIA ENNEN TOIMEPIDETTÄ

Olisi hyvä jos et käytä minkäänlaista alkoholia 48h ennen toimenpidettä. Alkoholi ohentaa verta, joka vaikeuttaa microblading toimenpidettä. Älä myöskään juo kofeiinipitoisia juomia toimenpidepäivänä, sillä kofeiini kiihdyttää verenkiertoa ja näin ollen se vaikuttaa haavan vuotamiseen.

5. VÄLTÄ TUOTTEITA JOSSA ON RETIN A:TA (tretinoiinia)

Jos käytät tuotteita jotka sisältävät joitakin määriä Retin A:ta, suosittelen sinua lopettamaan käytön kuukautta ennen microblading toimenpiteeseen tulemista. Tämä koskee vain kulmien aluetta. Tämä koskee myös tuotteita jotka sisältävät A-vitamiinia (nopeuttaa ihon uudistumista).

6. VÄLTÄ AHA IHONHOITO TUOTTEITA ENNEN TOIMEPIDETTÄ

Vältä AHA-tuotteita (tuotteet jotka koostuvat alpha-hydroxy-acidista) noin viikon ajan ennen toimenpidettä. Suosittelen sinua lopettamaan anti-aging tuotteiden käytön kulma-alueelta kahta viikkoa ennen toimenpiteeseen menemistä.

7. JOS OLET VERENLUOVUTTAJA

Älä luovuta verta samana päivänä kun toimenpide on. Tämä voi rasittaa kehoasi ja saatat tuntea olosi heikoksi. Suosittelemme, että olet myös luovuttamatta verta toimenpiteen jälkeisenä päivänä. Keskustele hoitajasi kanssa milloin on sopiva aika luovuttaa verta microblading toimenpiteen jälkeen.

8. KULMAKARVOJEN POISTO

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi microbladingissa, älä nypi tai poista kulmakarvoja millään tekniikalla ainakaan viikkoon ennen toimenpidettä.

9. OLE AVOIN ALLERGIOISTASI JA KROONISISTA SAIRAUKSISTA

Kerro microblading ammattilaiselle kaikki asiat, joiden ajattelet olevan vähänkään tärkeitä, sekä kaikki krooniset sairaudet tai allergiat, joita sinulla voi olla. Listaa myös kaikki asiat kosmetiikasta, jolla on ollut negatiivinen vaikutus ihollesi. Ole rehellinen kaikesta, mikä vaikuttaa terveyteesi (raskaus, imetys yms.).

10. ÄLÄ KÄY 2 VIIKKOA ENNEN TOIMENPIDETTÄ VOIMAKKAISSA HOIDOISSA

Älä käy voimakkaissa hoidoissa kuten laserhoidot, Botox, kuorinta tai syväpuhdistavat hoidot ennen microblading toimenpidettä.KONTRAINDIKAATIOT ELI SYYT MIKSI TOIMENPIDETTÄ EI VOIDA TOTEUTTAA TAI SE EI SOVI:

-Olet raskaana

-Sinulla on veriteitse tarttuva sairaus tai infektio, HIV, Hepatiitti B tai C

-Ruaccutan kuuri (viimeisemmästä kuurista tulee olla 12kk tai lääkäriltä lupa)

-Syöpähoidossa olevat (viimeisemmästä hoidosta pitää olla 12kk tai lääkäriltä lupa)

-Sinulla on selkeitä iho-oireita kulmien alueella

-Olet allerginen puudutteessa käytettäville aineille (lidokaiini, tetrakaiini, adrenaliini)

-Olet allerginen kosmeettisille aineille (varmista asia hoitolastamme)

-Saat helposti keloidi-tyyppisiä arpia

-Sinulla on voimakas lääkitys (lääkityksistä kannattaa aina kysyä erikseen hoitolaltamme)

-Sinulla on taipumus tavallista runsaampaan verenvuotoon, verenvuototauti tai käytät verenohennuslääkkeitä

-Diabetes (lääkärin luvalla)

-Erityisen kuivalla tai rasvaisella iholla pigmentit eivät välttämättä pysy odotetulla tavalla, joten tämä saattaa joskus olla esteenä microbladingille.

-Imetys (hormonit saattavat vaikuttaa pigmentin tarttuvuuteen/ pysyvyyteen). Imetyksen jälkeen tulisi pitää vielä useampi viikko taukoa ennen microblading käsittelyä, sillä hormonit voivat vaikuttaa pigmentin pysyvyyteen.

-Kulmakarvojen alueella on luomi (jos se on pieni, se voidaan kiertää)

-Toimenpidettä ei voida toteuttaa, jos asiakas on käynyt Botox –hoidossa 14 vrk sisällä

-Olet alaikäinenAJANVARAUS

-Voit halutessasi varata ajan konsultaatioon 15min (15€), jossa käymme läpi toimenpidettä ja suunnittelemme kulmiasi ja voit kysellä toimenpiteestä.

-Varaa Microblading 1. kerta, hoito kestää n. 2,5h.

-Varaa hintaan sisältyvä ja välttämätön Touch up -aika 4-6 viikon päähän 1. hoitokerrasta. On erityisen tärkeää, että aika ei veny pidemmälle, otathan siis huomioon mahdolliset lomareissut tms. Hoito kestää n. 1,5h. Touch up aika ei saa venyä yli 8 viikkoon.

-Ajan varattuasi sitoudut noudattamaan edellä mainittuja valmistautumis- ja jälkihoito-ohjeita. Allekirjoitat myös sopimuksen liikkeessämme ennen hoitoa ja vahvistat täyttäneesi 18 vuotta.

- Microbladingissa peruutukset ja aikojen siirtäminen tulee tehdä 48h ennen toimenpidettä. Peruuttamattomista ja liian myöhään perutuista ajoista perimme 50% palvelun hinnasta.LATAA KOTIHOITO-OHJEET TÄSTÄ


Muistathan siis, että ohjeita noudattamalla / oikein varautumalla kulmat parantuvat nopeasti ja jälki pysyy hyvänä!


Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä Lxry Beauty p. 045 666 7645 tai lxrybeauty@gmail.comKurkkaa uusimmat kuvat Instagramista: lxrybrows

Screenshot

Screenshot