Background Image

Microblading

Microblading - Kulmamuotoilu


MITÄ MICROBLADING ON?

Suurimmalla osalla meistä ei ole luonnostaan tuuheita ja paksuja kulmakarvoja. Toinen tärkeä syy miksi asiakkaat valitsevat microbladingin on se, että tämä tekee heidän elämästään helpompaa. Sinun ei tarvitse enää käyttää aikaa kulmien meikkaamiseen ja ne näyttävät hyvältä olipa sääolosuhteet millaiset hyvänsä.


Microblading on kulmamuotoilua, joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat. Toimenpiteellä saadaan luotua puuttuvat kulmakarvat, vahvistettua omia tai sillä voidaan korjata kulmien epäsymmetriaa.


Microbladingissa käytettävät pigmentit ovat turvallisia eikä ne sisällä raskaita metalleja. Lisäksi iho ei vahingoitu, koska väri laitetaan vain ihon pintakerrokseen, eikä syvälle ihoon. Allergiaa esiintyy erittäin harvoin (toki sekin voi olla mahdollista), sillä pigmentit ovat luonnollisia värejä. Käytän markkinoiden parhaimpia PhiBrows Academyn pigmenttejä, jotka on valmistettu Saksassa, ne on testattu ja hyväksytty sekä ne täyttävät terveys- ja turvallisuusvaatimukset.

Hintaan sisältyy aina touchup, joka tehdään 4-6 viikon kuluttua ensimmäisestä toimenpiteestä. Todellinen tulos saavutetaan vasta vahvistuksen jälkeen. Jos microblading tulosta haluaa ylläpitää, täytyy kulmiin tehdä uusi touchup n. 10-12kk jälkeen ensilaitosta. Suosittelen ottamaan n. 10kk jälkeen yhteyttä kulmien uusimisen vuoksi, jotta saamme ehostettua kulmiasi edelleen. Kulmat hiljalleen haalenevat ja kuluvat pois jos vahvistusta ei tehdä. Kulmien pysyvyys riippuu asiakkaan ihotyypistä ja siitä kuinka hyvin asiakas hoitaa microblade kulmiaan.


  • MITÄ SHADING ON? 

BrowShading on microbladingin yhteydessä tehtävä varjostustekniikka, jossa pigmenttiä laitetaan ihoon microblading viiltojen/karvojen lomaan. BrowShading tekniikalla voidaan:

* tehdä vielä näyttävämpi, tummempi ja meikatumman näköinen kulma

* peittää vanhaa kestopigmentointia, jos pelkkä microblading ei sitä peitä 

ONKO TOIMENPIDE KIVULIAS?

Toimenpide voi olla kivulias, mutta se riippuu pitkälti ihosi kivunsietokyvystä ja ihotyypistäsi. Erityisherkälle iholle toimenpide sattuu hiukan enemmän kuin normaalille iholle. Joka tapauksessa kipu joka microbladingista aiheutuu, on hyvin pientä ja lisäksi käytämme puudutusaineita, jotka lievittävät kipua. Ensimmäiset viillot tehdään ilman puudutetta mikä tuntuu epämiellyttävältä mutta tämän jälkeen puudute vie kivun lähes kokonaan. Toimenpiteen jälkeen voi esiintyä hieman arkuutta ja punoitusta mutta se häviää yleensä ensimmäisen vuorokauden aikana.

KUINKA KAUAN TOIMENPIDE KESTÄÄ?

Microblading toimenpide voi kestää jopa 2-2,5h, jos se on sinun ensimmäinen kertasi toimenpiteessä. Varaan aikaa hyvin, koska en halua kiirehtiä, vaan haluan tehdä sinun kulmillesi täydellistä ammattimaista jälkeä. Tämä kaksi tuntia pitää sisällään valmistelun, kulmien muotoilun ja microblade -toimenpiteen ja jälkihoito-ohjeet. Ennen toimenpidettä asiakkaalle hahmotellaan kulmamuoto ja kun asiakas on hyväksynyt kulmamuodon, valitaan yhdessä pigmentti, joka sopii asiakkaan ihon ja alkuperäisten kulmien väriin. Ääriviivoja emme tee pigmentillä. Ne pyyhitään kokonaan pois, jotta kulmista saadaan mahdollisimman luonnollisen näköiset.  Bladingin aikana me käytämme erikoisteriä jotka koostuvat 11-14 pienen pienestä terästä, jotka viiltävät ihon pintakerroksen ja työntävät pigmentin sinne. 

KUINKA KAUAN KESTÄÄ, ETTÄ IHONI ON TÄYSIN PARANTUNUT?

Yleensä viikosta kymmeneen päivään. Pienet palaset, jotka koostuvat kuolleesta ihosta, verestä ja pigmentistä, irtoavat tässä ajassa. Noin kuukaudessa pigmentti on täysin asettunut ja kuukauden jälkeen tehdään touchup, jossa väriä lisätään kohtiin, joista sitä on lähtenyt liikaa. Käsittelyn hinta sisältää aina myös ensimmäisen touchupin.


ASIAKASOHJEET ENNEN MICROBLADINGIA

- Kannattaa varautua pieneen punoitukseen, sitä esiintyy lähes kaikilla asiakkailla.Todennäköisesti voit jatkaa vaikka töitäsi toimenpiteen jälkeen mutta herkkäihoisilla punoitus voi olla voimakkaampaa ja pientä turvotusta voi esiintyä.

- Voit tulla toimenpiteeseen kevyellä meikillä, jos haluat näyttää kuinka yleensä meikkaat kulmat.

- Lopeta Omega-3 käyttö viikkoa ennen.

- Älä käytä aspiriinia, ibuprofeiini tai muita kipulääkkeitä 48h ennen kulmien laittoa. 

- Verenohennuslääkkeitä ei tule ottaa 48h ennen toimenpidettä!

- Älä käytä alkoholia edellisenä päivänä sillä alkoholi ohentaa verta. 

- Älä laita pintapuudutetta kulmiin.

- Jos käytät tuotteita jotka sisältävät joitakin määriä Retin A:ta, suosittelen sinua lopettamaan käytön kuukautta ennen microblading toimenpiteeseen tulemista. Tämä koskee myös tuotteita jotka sisältävät A-vitamiinia (nopeuttaa ihon uudistumista).

- Vältä AHA-tuotteita (tuotteet jotka koostuvat alpha-hydroxy-acidista) noin viikon ajan ennen toimenpidettä.

- Suosittelen sinua lopettamaan anti-aging tuotteiden käytön kulma-alueelta kahta viikkoa ennen toimenpiteeseen menemistä.

- Älä luovuta verta samana päivänä kun toimenpide on. Tämä voi rasittaa kehoasi ja saatat tuntea olosi heikoksi. Keskustele hoitajasi kanssa milloin on sopiva aika luovuttaa verta microblading toimenpiteen jälkeen.

- Parhaan tuloksen saavuttamiseksi microbladingissa älä nypi tai poista kulmakarvoja millään tekniikalla ainakaan viikkoon kahteen ennen toimenpidettä. Älä myöskään värjää kulmiasi kahteen viikkoon ennen hoitoa.

- Kerro microblading ammattilaiselle kaikki asiat, joiden ajattelet olevan vähänkään tärkeitä, sekä kaikki krooniset sairaudet tai allergiat, joita sinulla voi olla. Listaa myös kaikki asiat kosmetiikasta, jolla on ollut negatiivinen vaikutus ihollesi. Ole rehellinen kaikesta, mikä vaikuttaa terveyteesi (raskaus, imetys yms.).

- Älä käy voimakkaissa hoidoissa kuten laserhoidot, Botox, kuorinta tai syväpuhdistavat hoidot ennen microblading toimenpidettä.KONTRAINDIKAATIOT ELI SYYT MIKSI TOIMENPIDETTÄ EI VOIDA TOTEUTTAA TAI SE EI SOVI:

-Olet raskaana

-Sinulla on veriteitse tarttuva sairaus tai infektio, HIV, Hepatiitti B tai C

-Ruaccutan kuuri (viimeisemmästä kuurista tulee olla 12kk tai lääkäriltä lupa)

-Syöpähoidossa olevat (lääkäriltä lupa milloin voi tulla)

-Sinulla on selkeitä iho-oireita kulmien alueella

-Olet allerginen puudutteessa käytettäville aineille (lidokaiini, tetrakaiini, adrenaliini)

-Olet allerginen kosmeettisille aineille (varmista asia hoitolastamme)

-Saat helposti keloidi-tyyppisiä arpia

-Sinulla on voimakas lääkitys (lääkityksistä kannattaa aina kysyä erikseen hoitolaltamme)

-Sinulla on taipumus tavallista runsaampaan verenvuotoon, verenvuototauti tai käytät verenohennuslääkkeitä

-Diabetes (lääkärin luvalla)

-Erityisen kuivalla tai rasvaisella iholla pigmentit eivät välttämättä pysy odotetulla tavalla, joten tämä saattaa joskus olla esteenä microbladingille.

-Imetys (hormonit saattavat vaikuttaa pigmentin tarttuvuuteen/ pysyvyyteen), mutta imetyksen aikana kulmat voidaan tehdä.

-Kulmakarvojen alueella on luomi (jos se on pieni, se voidaan kiertää)

-Toimenpidettä ei voida toteuttaa, jos asiakas on käynyt Botox –hoidossa 14 vrk sisällä

-Olet alaikäinenAJANVARAUS

-Voit halutessasi varata ajan konsultaatioon 15min (15€), jossa käymme läpi toimenpidettä ja suunnittelemme kulmiasi ja voit kysellä toimenpiteestä. Jos päädyt ottamaan kulmat, vähennetään konsultaatiomaksu hinnasta.

-Varaa Microblading 1. kerta, hoito kestää n. 2,5h.

-Varaa hintaan sisältyvä ja välttämätön Touch up -aika 4-6 viikon päähän 1. hoitokerrasta. On erityisen tärkeää, että aika ei veny pidemmälle, otathan siis huomioon mahdolliset lomareissut tms. Hoito kestää n. 1,5h. Touch up aika ei saa venyä yli 8 viikkoon.

-Ajan varattuasi sitoudut noudattamaan edellä mainittuja valmistautumis- ja jälkihoito-ohjeita. Allekirjoitat myös sopimuksen liikkeessämme ennen hoitoa ja vahvistat täyttäneesi 18 vuotta.

- Microbladingissa peruutukset ja aikojen siirtäminen tulee tehdä 48h ennen toimenpidettä. Peruuttamattomista ja liian myöhään perutuista ajoista perimme 50% palvelun hinnasta.KOTIHOITO-OHJEET

- Vältä aurinkoa, saunomista ja uimista viikon ajan

- Vältä hikijumppaa ja alueen meikkaamista 5-7 päivää

- Älä lähde aurinkolomalle heti toimenpiteen jälkeen, aurinko haalistaa väriä ja kulmissa tulisi ehdottomasti käyttää suojakerrointa SPF 50. 

- Vältä solariumia kaksi viikkoa ja älä värjää kulmia kahteen viikkoon.

- Puhdista meikit kasvoilta kulmia varoen

- Huuhtele kulmat haalealla vedellä aamuin illoin n. viikon ajan ja muista pestä kädet aina ennen kuin kosket kulmiin sillä kulmat ovat alussa erittäin herkät ja alttiit infektioille.

- Asiakas saa mukaansa PhiBrows Skin Candy -kotihoitovoiteen, jolla hoidetaan ihoa ja se rauhoittaa kutinaa. Ohut kerros voidetta levitetään iholle 2 kertaa päivässä n. 7-10 päivän ajan. Tarvittaessa alussa voidaan laittaa voidetta useamminkin.

- Älä raavi, koskettele tai kuori kulmiasi toimenpiteen jälkeen vaikka kulmat kutisevat. Jos kulmat kutisevat voit halutessasi varovasti painella kulmia hellästi kosteuspyyhkeellä mutta muuten anna kulmien parantua rauhassa.

- Älä käytä voimakkaita voiteita kunnes kulmat ovat parantuneet. 

- Huolellinen jälkihoito takaa hyvän lopputuloksen! 

. Muista että todellinen tulos arvoidaan vasta touchupin jälkeen!


Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä!

p. 0456667645 tai lxrybeauty@gmail.comKurkkaa uusimmat kuvat Instagramista: lxrybrows

Screenshot

Screenshot