Background Image

Mary Cohr

Mary Cohr


Mary Cohr on Ranskan myydyin aromaterapiaan perustuva hoitosarja. Sarjan laadukkaat, luonnollisiin kasviuutteisiin ja –öljyihin perustuvat tuotteet on valmistettu mahdollisimman luonnonmukaisiksi, ilman geenimanipulaatiota, parabeeneja tai mineraaliöljyjä. Mary Cohr on kehittänyt tuotteita jo 40 vuoden ajan ja ne sopivat kaikkein vaativimmallekin iholle. Mary Cohr hyödyntää hoitomenetelmissään eteerisiä öljyjä, joiden erittäin tehokkaat aktiiviset ainesosat ovat peräisin auringossa kukoistavista kasveista. Mary Cohrille on myönnetty ISO 22716- ja ISO 14001 –sertifikaatit merkiksi korkeatasoisen kosmetiikan valmistuksesta.

Ammattitaitoisen kosmetologin kauneushoitolassa tekemät hoidot takaavat kokonaisvaltaisen, onnistuneen tuloksen. Mary Cohr ammattikosmetiikkasarjaa myydään vain valtuutetuissa kauneushoitoloissa. Valitsemalla tuotteet yhdessä ihonhoidon ammattilaisen kanssa, saat juuri Sinun tarpeisiin sopivat hoitotuotteet.

Mary Cohrin tuotteilla tehdyillä hoidoilla voidaan tehdä täsmähoitoja epäpuhtaalle, kuivalle, ikääntyneelle tai samealle iholle. Erikoiskasvohoitona voidaan tehdä tehokkaasti ihoa kuoriva ja kirkastava happohoito Dermo Peeling Derma PH -kasvohoito tai kiinteyttävä anti-age hoito Age Firming.

 

Meiltä voit ostaa Mary Cohrin tuotteita!

Lxry Beauty on Lappeenrannan ainoa Mary Cohr –hoitola.

Screenshot