Background Image

Lash Lift Superboost - ripsien kestotaivutus

Lash Lift Superboost - ripsien kestotaivutus


Lash lift on uusi tapa saada luonnollisen kauniit, helppohoitoiset, kaarevat ja pidemmältä näyttävät ripset ilman pidennyksiä tai liimoja. Lash Lift on hoito, joka sisältää ripsien taivutuksen, kestovärjäyksen ja Lash Superboostin eli keratiinihoidon. Hoito kestää noin 1h 30min ja se sopii myös herkkäsilmäisille.


Tällä tekniikalla ripsesi taivutetaan juuresta erityisen geelityynyn päälle, jolloin ripset taipuvat suoraan ylöspäin. Ripset näyttävät pidemmiltä ja katse avoimelta! Perinteinen ripsipermanentti kiertää ripset rullan ympärille, jolloin ne kihartuvat, mutta näyttävät myös lyhyemmiltä. Lash Lift antaa näyttävyyttä myös lyhyisiin ripsiin, mutta näyttävämpi lopputulos saadaan kuitenkin pidempiin ripsiin. Kestotaivutus ei vaadi huoltokierrettä, sillä sen vaikutus katoaa pikkuhiljaa ripsiesi uusiutuessa ja kasvaessa, uudet ripset kasvavat hyväkuntoisina ja suorina. Taivutus kestää ripsissä ripsen elinkaaresta riippuen 6-8 viikkoa, jonka jälkeen taivutuksen voi halutessaan uusia ja se voidaan tehdä jo 3-4 viikon kuluttua niin halutessa. Lash lift käsittely on hellävaraisempi tapa taivuttaa ripsiä verrattuna jokapäiväiseen metallitaivuttimen käyttöön.


Käsittely alkaa ripsien tyvikohotuksella ja kestovärjäyksellä, jonka jälkeen ne käsitellään Lash Superboost -seerumilla. Lash Superboost on seerumi joka vahvistaa omia ripsiäsi sekä antaa niille lisää volyymia ja kiiltoa. Kaikki hoidossa käytettävät tuotteet ovat vegaaneja. Lash Superboost ja kestovärjäys kestää ripsissä noin 3 viikkoa, joten ne voidaan uusia kestotaivutusten välissä.


Lash Lift Superboost sopii sinulle, jos

- Omat luonnolliset ripsesi voisivat mielestäsi olla pidemmät ja tuuheammat

- Haluat ripsistäsi kaarevammat tai ripset kasvavat alaspäin

- Et pidä ripsivärin käytöstä, mutta et kuitenkaan ole kiinnostunut ripsienpidennyksistä

- Olet harkitsemassa ripsienpidennyksistä luopumista tai olet allergisoitunut ripsiliimalle

Kotihoito-ohjeet:

- Ripsiä ei tule altistaa kuumuudelle tai vedelle (sauna, hiustenkuivaaja, solarium) ensimmäiseen 24 tuntiin hoidon jälkeen

- Asiakkaan tulisi pidättäytyä koskemasta ripsiin, sillä muoto saattaa vielä muuttua

- Olisi hyvä jos asiakas ei käyttäisi ripsiväriäkään ensimmäiseen 24 tuntiin

- Ripsiseerumia voi käyttää 48 tuntia käsittelyn jälkeen

Lash Liftin voi tehdä 48h ennen ripsienpidennysten laittoa ja heti ripsipidennysten poiston jälkeen.