Background Image

Lash Lift Superboost - ripsien kestotaivutus

Lash Lift Superboost - ripsien kestotaivutus


Lash lift on uusi tapa saada luonnollisen kauniit, helppohoitoiset ja kaarevat ripset ilman pidennyksiä tai liimoja. Lash Lift on hoito, joka sisältää ripsien taivutuksen, kestovärjäyksen ja Lash Superboostin eli jälkihoitoseerumin. Hoito kestää noin 1h 15min ja se sopii myös herkkäsilmäisille.


Tällä tekniikalla ripsesi taivutetaan juuresta erityisen geelityynyn päälle, jolloin ripset taipuvat suoraan ylöspäin. Ripset näyttävät pidemmiltä ja katse avoimelta! Perinteinen ripsipermanentti kiertää ripset rullan ympärille, jolloin ne kihartuvat, mutta näyttävät myös lyhyemmiltä. Lash Lift antaa näyttävyyttä myös lyhyisiin ripsiin, mutta näyttävämpi lopputulos saadaan kuitenkin pidempiin ripsiin. Kestotaivutus ei vaadi huoltokierrettä, sillä sen vaikutus katoaa pikkuhiljaa ripsiesi uusiutuessa ja kasvaessa, uudet ripset kasvavat hyväkuntoisina ja suorina. Taivutuksen vaikutus näkyy jopa 4-8 viikkoa riippuen ripsien kasvunopeudesta ja siitä mihin suuntaan ripset kasvavat. Lash Lift voidaan uusia 3-4 viikon kuluttua niin halutessa. Lash lift käsittely on hellävaraisempi tapa taivuttaa ripsiä verrattuna jokapäiväiseen metallitaivuttimen käyttöön.


Käsittely alkaa ripsien tyvikohotuksella ja kestovärjäyksellä, jonka jälkeen ne käsitellään Lash Superboost -seerumilla. Lash Superboost on seerumi joka vahvistaa omia ripsiäsi sekä antaa niille lisää volyymia ja kiiltoa. Kaikki hoidossa käytettävät tuotteet ovat vegaaneja. Kestovärjäys kestää ripsissä noin 3 viikkoa, joten se voidaan uusia kestotaivutusten välissä.


Lash Lift sopii sinulle, jos

-Haluat ripsistäsi kaarevammat tai ripset kasvavat alaspäin

-Et pidä ripsivärin käytöstä, mutta et kuitenkaan ole kiinnostunut ripsienpidennyksistä

-Olet harkitsemassa ripsienpidennyksistä luopumista tai olet allergisoitunut ripsiliimalle

Kotihoito-ohjeet:

- Uuden mahtavan Lash Lift vaahdon ansiosta enää ei tarvita varoaikoja vaan asiakas voi heti taivutuksen jälkeen kastella ripset, uida, saunoa ja vaikka lisätä ripsiväriä samantien!

Lash Liftin voi tehdä 48h ennen ripsienpidennysten laittoa ja heti ripsipidennysten poiston jälkeen.