Background Image

Manikyyri & Pedikyyri

Manikyyri & Pedikyyri


Manikyyrit sopivat niin arkeen kuin juhlaan, siksi valittavissa on pikamanikyyri arjen pelastukseksi tai hemmotteleva manikyyri täydelliseen käsien hoitoon. Manikyyrillä hoidetaan lohkeilevat kynnet kauniiseen muotoon, kuivat kynsinauhat saavat öljystä ravintoa, kuorintavoide kuorii kuolleen ihosolukon, naamio ja käsivoide kosteuttavat ja pehmittävät kädet silkkisen pehmeiksi. Manikyyrin kruunaa hemmotteleva ja rentouttava käsihieronta.


Kynsiin voidaan tehdä lakkaus hoitolakalla tai värilakalla. Katso myös kestävämpi geelilakkaus.


Unohdamme usein jalkojen hoidon vaikka ne meitä kuljettavat päivittäin. Jalkahoidolla hoidatat tehokkaasti kuivat kantapäät, känsät ja kovettumat. Levottomat jalat rentoutuvat ja kuivat jalat saavat kosteutusta laadukkailla Peclavuksen tuotteilla. Pedikyyreissä on valittavissa useita vaihtoehtoja, Lxry -pedikyyri tarjoaa perinteisen jalkahoidon lisäksi naamion sekä pitkän hieronnan kuumilla kivillä.


Jalkahoitoihin voidaan valita lisäpalveluna varpaankynsien lakkauksen, joka tehdään hygieenisesti jokaiselle asiakkaalle Dependin minilakalla, jonka asiakas saa mukaansa.


Varpaankynsiin on valittavissa myös geelilakkaus, joka kovetetaan UV-uunissa. Lakkaus kestää varpaankynsissä 1-2 kuukautta, riippuen omien kynsien kasvuvauhdista, jonka jälkeen geelilakkaus voidaan huollattaa, poistaa tai kasvattaa pois. Lakkaukseen on valittavissa useita eri värejä, jonka lisäksi lakkaukseen voidaan tehdä erilaisia koristeluita tai klassinen ranskalainen lakkaus. Aina ennen geelilakkausta jalat ja kynnet desinfioidaan, kynnet lyhennetään, kynsinauhat hoidetaan ja lopuksi jalat saavat kosteuttavan voiteen.


Tuloksena kaunis ja kestävä lakkaus!

Screenshot