Background Image

Tervetuloa!

Kauneushoitola


Lxry Beauty on viihtyisä ja nuorekas kauneushoitola, joka tarjoaa monipuolisesti kauneudenhoitopalveluita, ripsienpidennyksiä, geelilakkauksia ja kosmetologin tekemiä hemmottelevia hierontoja.

Lxry Beauty:ssa asiakkaita palvelee ammattitaidolla SKY-CIDESCO -kosmetologi Jenni Halme.

”Toimin yrittäjänä kauneushoitolassa ja olen valmistunut kosmetologiksi vuonna 2015, opintojen yhteydessä olen suorittanut kosmetologien kansainvälisen CIDESCO-tutkinnon ja kuulun Suomen Kosmetologien Yhdistykseen. Olen sertifioitu ripsiteknikko ja minulta löytyy diplomit Alexandrian sokeroinnista, Ruthie Bellen Lash Lift koulutuksesta sekä SharpBrows microblading koulutuksesta. Edustan Lappeenrannassa ainoana kosmetologina ranskalaista ammattikosmetiikka Mary Cohr –sarjaa.”Lahjakortit!

Muista ystävää ja perhettä lahjakortilla! Meiltä saat lahjakortit valitsemallesi hoidolle tai vastaavasti voit valita summan ja lahjansaaja saa itse valita mieluisan hoidon. Lahjakortin voit ostaa paikanpäältä, voit myös tiedustella sähköpostitse mahdollisuutta lahjakortin postittamiseen.

Huomioithan että lahjakortti tulee käyttää sen voimassaoloaikana, vanhentunut lahjakortti ei käy maksuvälineenä.

Puh. 045 666 7645

lxrybeauty@gmail.comMeidät löydät myös Facebookista ja Instagramista – tykkää sivuista ja saat uusimmat uutiset ja tarjoukset suoraan seinällesi!

Screenshot

Screenshot
Facebook & instagram