Background Image

Kasvohoidot

Kasvohoidot


Kasvohoidot räätälöidään asiakkaan ihotyypin, toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti. Kasvohoidoissa käytämme ammattikosmetiikkaa, ranskalaista eteerisiin öljyihin perustuvaa Mary Cohr –sarjaa ja suomalaista luonnonkosmetiikkasarjaa EkoPharmaa. Kasvohoidoissa pääset rentoutumaan ja nauttimaan hemmottelusta.


Mary Cohrin erikoiskasvohoidot:


Peel & Lift


Ihon elävöittäminen ja lifting-vaikutus!


Peel & Lift on Mary Cohrin erikoiskasvohoito, jossa hedelmähapot kuorivat hellävaraisesti, mutta tehokkaasti ihosta epäpuhtaudet ja kuolleet solut. Kuorinnan jälkeen ihoon imeytetään uudistavia aktiiviaineita hieronnalla, jotka tekevät ihosta entistä nuoremman. Lopuksi C-vitamiinia sisältävä naamio kirkastaa ja kiinteyttää ihoa. Hoidon päätyttyä kasvojen sävy on tasoittunut ja iho kirkastuu, kiinteytyy ja nuorentuu. Peel & Lift kasvohoito sopii erityisen hyvin elottomalle, karhealle, väsyneelle iholle, rypyille/ juonteille ja pigmenttiläiskille.


Suosittelemme hoitoa kolmen kerran intensiivisenä sarjana.


Kontraindikaatiot hoidolle:


A-vitamiinihoidot (esim. roaccutan)


Beauté Lifting


Välitön kohottava ja kiinteyttävä vaikutus!


Beauté Lifting on Mary Cohrin erikoiskasvohoito, jossa hierotaan hyaluronihappoa jokaiseen ryppyyn, jotta rypyn pinta tasoittuisi. Käsittelyn jälkeen ihoon hierotaan kollageenin tuotantoa stimuloivaa voidetta kohottavin ja elävöittävin liikkein, jotta ihosta tulee joustavampi ja kiinteämpi. Hoidon päätteeksi iholle levitetään hivenaineita sisältävä naamio, josta imeytyy nuorentavia ja kiinteyttäviä ainesosia. Beauté Lifting kasvohoito sopii erityisen hyvin kosteusköyhälle, väsyneelle ja veltostuneelle iholle. Suosittelemme hoitoa kolmen kerran intensiivisenä sarjana.


Kontraindikaatiot hoidolle:

Ekseemat, kauneuskirurgisten toimenpiteiden jälkeen (lääkäriltä lupa), auringon polttama iho ja haavat hoidettavalla alueella.


Dermo Peeling Derma PH


Kirkastaa ihoa ja antaa sille hehkua! Vaalentaa pigmentaatioita ja poistaa ikääntymisen merkkejä.


DERMA PH on Mary Cohrin erikoiskasvohoito, jossa tehdään tehokas happokuorinta PHA- ja fytiinihappojen avulla. Kuorinnan jälkeen kasvojen iho hierotaan Dermostimulines voiteella, joka palauttaa ihon pH-arvon ja uudistaa ihoa. Hoidon päätteeksi kasvoille levitetään naamio, joka rauhoittaa, suojaa ja ravitsee sekä korjaa ihon suojakerrosta. DERMA PH kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti samealle iholle, pigmentaatioihin ja tummentumiin ihossa.

Suosittelemme hoitoa kolmen kerran intensiivisenä sarjana.


Kontraindikaatiot hoidolle:

Ekseemat, kauneuskirurgisten toimenpiteiden jälkeen (lääkäriltä lupa), auringon polttama iho ja haavat hoidettavalla alueella.

Screenshot