Background Image

Kasvohoidot

Kasvohoidot


Kasvohoidot räätälöidään asiakkaan ihotyypin, toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti. Kasvohoidoissa käytämme ammattikosmetiikkaa, ranskalaista eteerisiin öljyihin perustuvaa Mary Cohr –sarjaa ja suomalaista luonnonkosmetiikkasarjaa EkoPharmaa. Kasvohoidoissa pääset rentoutumaan ja nauttimaan hemmottelusta.


Mary Cohrin erikoiskasvohoidot:


Beauté Lifting

Välitön kohottava ja kiinteyttävä vaikutus!

Beauté Lifting on Mary Cohrin erikoiskasvohoito, jossa hierotaan hyaluronihappoa jokaiseen ryppyyn, jotta rypyn pinta tasoittuisi. Käsittelyn jälkeen ihoon hierotaan kollageenin tuotantoa stimuloivaa voidetta kohottavin ja elävöittävin liikkein, jotta ihosta tulee joustavampi ja kiinteämpi. Hoidon päätteeksi iholle levitetään hivenaineita sisältävä naamio, josta imeytyy nuorentavia ja kiinteyttäviä ainesosia. Beauté Lifting kasvohoito sopii erityisen hyvin kosteusköyhälle, väsyneelle ja veltostuneelle iholle. Suosittelemme hoitoa kolmen kerran intensiivisenä sarjana.


Suosittelemme hoitoa kolmen kerran intensiivisenä sarjana.


Kontraindikaatiot hoidolle:

Ekseemat, kauneuskirurgisten toimenpiteiden jälkeen (lääkäriltä lupa), auringon polttama iho ja haavat hoidettavalla alueella.Screenshot