Background Image

Kasvohoidot

Kasvohoidot


Kasvohoidot räätälöidään asiakkaan ihotyypin, toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti. Kasvohoidoissa käytämme ammattikosmetiikkaa, ranskalaista eteerisiin öljyihin perustuvaa Mary Cohr –sarjaa. Kasvohoidoissa pääset rentoutumaan ja nauttimaan hemmottelusta.


Timanttihionta

Timanttihionta poistaa tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa, pienentää ihohuokosia, vähentää talineritystä, kirkastaa ihoa, vaalentaa pigmenttimuutoksia, tasoittaa ihon epätasaisuuksia ja arpia sekä tasoittaa juonteita ja edesauttaa tehoaineiden imeytymistä. Virkistää ihon ulkonäköä välittömästi ja heleyttää ihonväriä. Jo yhden hoitokerran jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä, tasaisemmalta, kirkkaammalta ja puhtaammalta. Säännöllisesti tehtynä iho vaikuttaa nuorekkaammalta. 


Timanttihionta on laitehoito, jossa ihoa kuoritaan hellävaraisesti erilaisin timanttiterin ja säädeltävän alipaineimutehon avulla. Alipaine nostaa tehokkaasti ihoa timanttipintaa vasten ja se aikaan saa kuolleen ihosolukon tehokkaan kuorinnan. Terän karkeus ja imun voimakkuus valitaan ihotyypin mukaan, joten laitteella voidaan tehdä hellävaraisiakin kuorintoja, jotka soveltuvat herkemmällekin iholle.

Timanttihionta sopii kaikille ihotyypeille, niin naisille kuin miehillekin. Sopii erityisesti auringon vaurioittamalle iholle, paksulle ja elottomalle iholle, samealle iholle, suurentuneille ihohuokosille, aknearville ja kirkastushoitona kaikille ihotyypeille. Käsittely tuntuu kevyeltä imulta ja hiukan karhealta, se on luonnonmukaista ja kivutonta. Hoidon jälkeen ei ole toipumisaikaa ja mahdollinen lievä punotus laskee muutamassa tunnissa.


* Kuorii ja puhdistaa ihoa

* vähentää ihon talineritystä 

* pienentää ihohuokosia

* madaltaa ja vaalentaa arpia

* ihon väri tasoittuu ja kirkastuu

* silottaa matalia juonteita

* vaalentaa pigmenttimuutoksia

* uudistaa ja kiinteyttää ihoa

* vähentää kasvojen alueen turvotusta

* edesauttaa tehoaineiden imeytymistä

* ei allergisoi

* kivuton


Hoitoa ei voida tehdä Roaccutan-lääkityksen aikana tai jos iholla on paljon märkiviä näppyjä, herpes, tulehdus, psoriasis (akuuttivaihe) tai ruusufinni (aktiivivaihe). Myöskään kortisoni- tai ihoon vaikuttavien antibioottihoitojen aikana ei timanttihiontaa tehdä. Huomioithan että jos iholle on tehty kemiallisia kuorintoja tai voimakkaita A-vitamiinihoitoja, niin niistä on oltava vähintää kuukausi aikaa ennen timanttihiontaa. Hoitoa ei suositella raskaana oleville.

Kotihoito:
Hoidon jälkeen tulee välttää saunomista ja hikoilua saman päivän aikana, sekä auringonottoa ja solariumia 2-3 päivän ajan. Iho on hoidon jälkeen erityisen altis UV-säteilylle, mikäli aurinkoaltistus on mahdollinen, on iho suojattava korkealla suojakertoimella. Tehokas kosteutus myös kotona!


Jo yhden hoitokerran jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä, tasaisemmalta ja säännöllisesti tehtynä iho vaikuttaa nuoremmalta. Jos halutaan pidempiaikaisia tuloksia, hoitoa suositellaan tehtäväksi sarjahoitona kerran viikossa kolmen-neljän viikon ajan. Tämän jälkeen pidetään kuukauden tauko, jotta iho saa levätä ja tarvittaesssa sen jälkeen voidaan tehdä uusi sarjahoito. 

Ultraääni ihonpuhdistus

 

Ultraäänikuorinta poistaa mustapäitä, liu´uttaa talin ulos ihohuokosista, kuorii ihon pintasolukkoa, syväpuhdistaa ihoa kosmetiikkajäämistä ja talista parantaen ihon verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, vahvistaa ihoa ja nopeuttaa solujen uusiutumista. 

Ultraäänikuorinta on laitehoito, jonka vaikutus perustuu ultraääniaaltojen värähtelyyn. Nämä värähtelyt liuottavat kivuttomasti ja tehokkaasti talit pois ihohuokosista tehden samalla hellävaraista pintakuorintaa. Värähtely myös aktivoi ihoa ja lisää sen aineenvaihduntaa, jolloin se tasoittuu ja lähtee puhdistumaan. Hoitotuotteen imeytys tapahtuu suljetun virtapiirin kanssa, jolloin asiakkaan ranteeseen kytketään ranneke, jonka ansiosta laitteen ja rannekkeen kautta asiakkaan sisällä kiertää muuttumaton sähkövirta.

Ultraääni ihonpuhdistus sopii eri tasojen ansiosta kaikille ihotyypeille, niin naisille kuin miehillekin. Hoidon jälkeen iho on puhdas ja ihon pinta pehmeä. Iho jatkaa prosessia hoidon jälkeenkin, joten paras tulos saadaan sarjahoidolla. Ensimmäisellä kerralla epäpuhtaudet ovat vielä hyvin tiukassa ja saattavat nousta hieman jälkikäteen, toisella ja kolmannella hoitokerralla saadaan jo huomattavasti tehokkaammin epäpuhtauksia pois.

 

Hoitoa ei voida tehdä jos asiakkaalla on sydänsairauksia, sydäntahdistin, tartuntatauteja, tulehduksia tai avoimia haavoja hoidettavalla alueella, auringon polttama iho, epilepsia, metallisia osia (ruuvit, metalli-implantit, tekonivelet jne.) tai syöpä. Ultraäänikuorintaa ei myöskään tehdä raskaana oleville. Mary Cohrin erikoiskasvohoidotDermo Peeling Derma PH


Kirkastaa ihoa ja antaa sille hehkua! Vaalentaa pigmentaatioita ja poistaa ikääntymisen merkkejä.

DERMA PH on Mary Cohrin erikoiskasvohoito, jossa tehdään tehokas happokuorinta PHA- ja fytiinihappojen avulla. Kuorinnan jälkeen kasvojen iho hierotaan Dermostimulines voiteella, joka palauttaa ihon pH-arvon ja uudistaa ihoa. Hoidon päätteeksi kasvoille levitetään naamio, joka rauhoittaa, suojaa ja ravitsee sekä korjaa ihon suojakerrosta. DERMA PH kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti samealle iholle, pigmentaatioihin ja tummentumiin ihossa.

Suosittelemme hoitoa kolmen kerran intensiivisenä sarjana.


Kontraindikaatiot hoidolle:

Ekseemat, kauneuskirurgisten toimenpiteiden jälkeen (lääkäriltä lupa), auringon polttama iho ja haavat hoidettavalla alueella.


Age Firming  UUTUUS!

Tehokkaasti ja nopeasti vaikuttava hoito kiinteyttää ihoa, täyttää juonteita sekä nuorentaa kasvonpiirteitä. Iho on pehmeämpi ja kauniin heleä.


Age Firming on Mary Cohrin erikoiskasvohoito, joka aloitetaan tehokkaalla kaksoiskuorinnalla poistaen kuollutta ihosolukkoa ja tasoittaen ihoa. Kuorinnan jälkeen kasvot, kaula ja dekoltee saavat kiinteyttävän ja kasvonpiirteitä kohottavan hieronnan. Hoidon keskeinen vaihe on Precise Lift -täsmäkohotus juonteita täyttävällä ja tasoittavalla seerumilla. Hoito päättyy kiinteyttävään kasvo- ja dekolteenaamioon.
Hoidon jälkeen iho on silminnähden kiinteämpi! 

 

Suosittelemme hoitoa kolmen kerran intensiivisenä sarjana.Screenshot