Background Image

Geelilakkaus

Geelilakkaus


Geelilakkaus on täydellinen ratkaisu kun haluat useammaksi viikoksi huolitellun ja kestävän lakkauksen! Geelilakkauksen voi tehdä sormen sekä varpaan kynsiin.


Geelilakkauksella saa upean, kiiltävän ja kestävän lakan kynsiin 2-4 viikoksi, varpaankynsissä lakkaus voi kestää jopa 1,5 kuukautta. Geelilakkaus tehdään luonnonkynnelle, eikä sillä voida muuttaa kynnen pituutta tai muotoa mutta kynnen epätasaisuutta voidaan tasoittaa. Geelilakka levitetään ohuelti luonnonkynnelle, värivaihtoehtoja on paljon. Asiakas voi valita joko yksivärisen lakkauksen, ranskalaisen lakkauksen tai oman luonnonkynnen vahvistamisen värittömällä lakalla. Lisäksi kynsiä voidaan koristeilla akryylimaaleilla ja erilaisilla hileillä, glitterillä, timanteilla ja leimauksilla. Geelilakkaus on hellävaraisempi vaihtoehto rakennekynsille. Geelilakka on hiukan tavallista lakkaa paksumpi ja se kovetetaan led-uunissa, joten sen kesto on tavallista kynsilakkaa paljon parempi ja se on heti kuiva. Parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi oman kynnen vapaan yläreunan tulisi olla vähintään muutaman millimetrin pituinen, mutta lyhyisiinkin kynsiin lakkaus on mahdollista tehdä. Huoltoväli riippuu asiakkaan oman kynnen kasvusta ja siitä kuinka kuluttavassa käytössä kynnet ovat olleet.


Kynsimuotoilija tekee kauniin yksivärisen lakkauksen vajaassa tunnissa, huollossa kestää hiukan kauemmin kun ensin poistetaan vanha lakka.

Kotihoito-ohjeet:

- Ethän revi tai nypi kynsiä.

- Älä käytä kynsiä työvälineinä.

- Suojaa kätesi hanskoilla tiskatessa ja siivotessa, sillä voimakkaat pesuaineet haurastuttavat geelilakkaa.

- Huolehdi hyvästä käsihygieniasta.

- Huollata kynnet 2-4 viikon sisällä laitosta.

- Kynsiä ei tulisi leikata sillä leikkaaminen saattaa murtaa geeliä, jos kynsiä täytyy lyhentää niin teethän sen viilaamalla.

- Jos kynteen tai lakkaan tulee halkeama, voit sitä varovasti viilata, vältä muuten viilaamista jotta kynnen kärki pysyisi "suljettuna" eikä kynnen ja lakan väliin pääse likaa ja vettä.

- Ethän revi geelilakkoja itse pois vaan poistatat ne kynsimuotoilijallasi, jottei oma kynsi repeydy,

- Muista käyttää käsirasvaa ja kynsinauhaöljyä :)

 


Screenshot