Background Image

EkoPharma

EkoPharma


EkoPharma – terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla

EkoPharma on hoitava suomalainen luonnon-, luomu-, luontais- ja ekokosmetiikka hellävaraiseen ihonhoitoon. Sarja on täysin kotimainen ja eläinkokeeton. EkoPharman tuotteet on suunniteltu herkälle suomalaiselle iholle. Suomalaisista luomumarjoista tehdyt siemenöljyt ja marjauutteet ovat superfoodia iholle. Kaikille EkoPharma sarjan tuotteille on myönnetty suomalainen FI-NATURA –luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun. EkoPharma Professional tuotteiden raaka-aineiden luomuprosentti on tyypillisesti 60-100% ja raaka-aineista luonnollista alkuperää on 95-100%.

Mustaherukka –hoitolinja rauhoittaa ja vahvistaa ihoa, se on tehty jopa kaikista herkimmille ihoille ja se sopii hyvin myös atooppisen ihon hoidossa. Mustaherukan siemenöljyn ainutlaatuinen rasvahappokoostumus ja runsas E-vitamiini pitoisuus rauhoittaa, pehmittää ja kosteuttaa ihoa. C-vitamiini vahvistaa ihoa ja tasoittaa sen väriä.

Karpalo –hoitolinja tasapainottaa talintuotantoa ja vähentää tulehdusta tehden ihosta puhtaan ja raikkaan. Karpalo on monipuolinen terveysmarja, jonka antimikrobiset ainesosat hoitavat ihon tulehduksia ja epäpuhtauksia ja B-vitamiinit hoitavat aknea ja kosteuttavat ihoa.

Screenshot


Screenshot


Screenshot